Президентът Румен Радев назначи Венцислав Мутафчийски на длъжността Началник на Военномедицинска академия и главен

...
Президентът Румен Радев назначи Венцислав Мутафчийски на длъжността Началник на Военномедицинска академия и главен
Коментари Харесай

Румен Радев назначи новия шеф на ВМА

Президентът Румен Радев назначи Венцислав Мутафчийски на длъжността „ Началник на Военномедицинска академия и главен доктор на Въоръжените сили на Република България “. Държавният глава го удостои с висше офицерско звание „ бригаден военачалник “.
 
„ С изключително задоволство извършвам това “, уточни в словото си президента, като добави, че полковник Мутафчийски е един заслужен български офицер.
 
По думите на президента това е акт на признателност и висока оценка за професионализъм.
 
„ Вярвам, че с Вашите професионални и лидерски качества Вие ще продължите на допринасяте на Военномедицинска академия като реномирано, съвременно заведение за опазване на здравето “, съобщи президентът в своята тирада. Според него е належащо да се запазят традициите на болничното заведение и да продължат да се развиват в бъдеще.
 
„ Едва ли има по-вълнуващ момент в кариерата на един офицер от това да бъде почетен с висше звание и да е назначен за шеф на една от най-престижните институции, а точно Военномедицинска академия “, съобщи полковникът.
Той даде обещание да трансформира Военномедицинска академия в референтна за българското опазване на здравето, както и да ръководи болничното заведение, гледайки напред, с цел да се надгражда. „ Не е задоволително командирът да бъде единствено пълководец, а да печели съидейници “, уточни той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР